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from the City of Arts and Sciences. Specialising in paella and dos (40 €). Menú Más Latidos (50 €), Menú Be Eat (60 €).
traditional, local cuisine with a touch of the avant-garde. Located at the gastro boutique hotel “The Cook Book”,
it is an elegant, modern and artifice-free restaurant that
Racó de la Paella disposes of a dining room with an encompassing bright-
ARROCERÍA ness and an exotic Mediterranean terrace. The best
raw material, attractive presentations, own ideas, litt-
le doses of risk and a balanced culinary solidity. Latidos
menu(40€). Más Latidos menu (50€), Be Eat menu (60€)
Blayet COCINA TRADICIONAL VALENCIANA
Avenida de las Gaviotas, 17 · El Perellonet / Tel. 96 177 74 54
www.blayet.com. Parking gratuito. Free parking.
Desde 1935 ofrecemos a nuestros clientes cocina tradicional
valenciana, avalada por varios premios nacionales. Amplia
Mosén Rausell, 17 / Tel. 96 348 82 52 terraza interior con parque infantil. Parking propio. Traditio-
www.elracodelapaella.es nal Valencian cuisine since 1935 – heaps of national awards
Arroces a leña en plena ciudad de Valencia. Destaca su ex- cannot be wrong. Vast indoor patio with children’s play
celencia en paella valenciana (embajadores wikipaella), arroz area. Own parking.
del senyoret, fideuà, arroz negro, paellas de marisco, Arròs
amb fesols i naps... Los viernes y sábados, carnes y pescados Casa Eusebio Rte
a las brasas.Wood-fire baked paella right in the heart of Va- COCINA MEDITERRÁNEA
lencia city. Specialising in the traditional paella valenciana Ac.Mascarón,24 · Perellonet, Valencia
(meat, fish and seafood) as shown on the prestigious recipe Tel. 96 177 82 65 - 96 177 28 13 - 96 177 64 74
site WikiPaella. Also offers arroz del senyoret (with ready- www.casaeusebiorestaurantes.com
peeled prawns), fideuà (seafood paella with chopped spag- Rodeado por el Mediterráneo en el extremo del Perellonet
hetti or macaroni), arroz negro (paella made with squid ink), está Eusebio. Especialidad en pescados, arroces y fideuás.
seafood paella, and paella with beans and turnip. Roast Tapas a la carta. Sorrounded by the Mediterranean at the end of
meat and fish on Fridays and Saturdays Perellonet is Eusebio. The best seafood, rices dishes and fideuas
you ever eaten. Also you can find a lot of variety of Tapas.
Rte. Esencia Almácera.3 / Tel. 963789027. Cierra: nunca / Open every day
RESTAURANTE DE COCINA DE MERCADO www.casaeusebiorestaurantes.com
Plaza Gestalgar, 4 Beniferri Valencia (justo detras del Casino Cirsa)
Tel. 963 17 32 17
Menús personalizados. Menú degustación 18€.
Abierto de lunes a sábado de 14:00 a 16:30h, viernes y
sábado noche. Una casa rural, blanca, sencilla con Esencia
en su interior, con un diseño sorprendente, cálido y acogedor
Cocina fresca y saludable con productos de temporada.
White, simple and charming rural house with an incredible,
cosy and welcoming design. Fresh and healthy cuisine with
seasonal products.
Precio medio del cubierto de 20 a 40€
Beat
Urbanización Marisol Park, 1 (The Cook Book Hotel)
Calpe / Tel. 628 277 858 / 965 875 700
Ubicado en el gastro boutique hotel ‘The Cook Book‘, Beat
es un restaurante elegante, moderno y sin artificios, que
dispone de un comedor de luminosidad envolvente y una
terraza exóticamente mediterránea. La mejor materia pri-
ma, atractivas presentaciones, ideas propias, justas dosis
de riesgo y una equilibrada solidez culinaria. Menú Lati-
hello 109
maqueta 201.indd 109 8/11/17 11:54