Page 111 - Hello 204
P. 111

Racó de la Paella                       it is an elegant, modern and artifice-free restaurant that
             ARROCERÍA                               disposes of a dining room with an encompassing bright-
             Mosén Rausell, 17 / Tel. 96 348 82 52   ness and an exotic Mediterranean terrace. The best
             www.elracodelapaella.es                 raw material, attractive presentations, own ideas, litt-
             Arroces a leña en plena ciudad de Valencia. Destaca su ex-  le doses of risk and a balanced culinary solidity. Latidos
             celencia en paella valenciana (embajadores wikipaella), arroz  menu(40€). Más Latidos menu (50€), Be Eat menu (60€)
             del senyoret, fideuà, arroz negro, paellas de marisco, Arròs
             amb fesols i naps... Los viernes y sábados, carnes y pescados
             a las brasas.Wood-fire baked paella right in the heart of Va- Blayet
             lencia city. Specialising in the  traditional paella valenciana   COCINA TRADICIONAL VALENCIANA
             (meat, fish and seafood) as shown on the prestigious recipe  Avenida de las Gaviotas, 17 · El Perellonet / Tel. 96 177 74 54
             site WikiPaella. Also offers arroz del senyoret (with ready-  www.blayet.com. Parking gratuito. Free parking.
             peeled prawns), fideuà (seafood paella with chopped spag-  Desde 1935 ofrecemos a nuestros clientes cocina tradicional
             hetti or macaroni), arroz negro (paella made with squid ink),  valenciana, avalada por varios premios nacionales. Amplia
             seafood paella, and paella with beans and turnip. Roast  terraza interior con parque infantil. Parking propio. Traditio-
             meat and fish on Fridays and Saturdays   nal Valencian cuisine since 1935 – heaps of national awards
                                                     cannot be wrong. Vast indoor patio with children’s play
                                                     area. Own parking.
             Rte. Esencia REST. DE COCINA DE MERCADO
             Plaza Gestalgar, 4 Beniferri Valencia (justo detras del Casino Cirsa)
             Tel. 963 17 32 17                       Casa Eusebio Rte COCINA MEDITERRÁNEA
             Menús personalizados. Menú degustación 18€.   Ac.Mascarón,24 · Perellonet, Valencia
             Abierto de lunes a sábado de 14:00 a 16:30h, viernes y sá-  Tel. 96 177 82 65 - 96 177 28 13 - 96 177 64 74
             bado noche. Una casa rural, blanca, sencilla con Esencia en  www.casaeusebiorestaurantes.com
             su interior, con un diseño sorprendente, cálido y acogedor  Rodeado por el Mediterráneo en el extremo del Perellonet
             Cocina fresca y saludable con productos de temporada.  está  Eusebio.  Especialidad  en  pescados,  arroces  y  fideuás.
             White, simple and charming rural house with an incredible,  Tapas a la carta. Sorrounded by the Mediterranean at the end of
             cosy and welcoming design. Fresh and healthy cuisine with  Perellonet is Eusebio. The best seafood, rices dishes and fideuas
             seasonal products.                      you ever eaten. Also you can find a lot of variety of Tapas.
                                                     Almácera.3 / Tel. 963789027. Cierra: nunca / Open every day
                                                     www.casaeusebiorestaurantes.com
             Precio medio del cubierto                   de 20 a 40€
                                                     Casa Salvador ARROCERÍA
             Beat                                    L’Estany Cullera / Tel. 96 172 01 36. Cierra: nunca / Open every day
             Urbanización Marisol Park, 1 (The Cook Book Hotel)   40 tipos de arroces secos y melosos. Especialidad en all i pe-
             Calpe / Tel. 628 277 858 / 965 875 700  bre. Pescado y marisco de la lonja de Cullera. 1500 referen-
             Ubicado en el gastro boutique hotel ‘The Cook Book‘, Beat  cias de vinos. Vistas a L’Estany de Cullera.
             es un restaurante elegante, moderno y sin artificios, que  40 different rice dishes and the house speciality: “all i pebre”
             dispone de un comedor de luminosidad envolvente y una  (eels in piquant sauce). Fresh fish and shellfish from the local
             terraza exóticamente mediterránea. La mejor materia pri-  market in Cullera. 1500 different wines. Views of the “Estany
             ma, atractivas presentaciones, ideas propias, justas dosis  de Cullera” lake.
             de riesgo y una equilibrada solidez culinaria. Menú Lati-
             dos (40 €). Menú Más Latidos (50 €), Menú Be Eat (60 €).
             Located at the gastro boutique hotel “The Cook Book”,





















                                                                                        hello 111


        maqueta 204.Digital.indd   111                                                  5/2/18   11:44
   106   107   108   109   110   111   112   113   114   115   116