Page 99 - Hello 204
P. 99
a la piedra”. Galician seafood. Homemade confectionery. La Lola
“Queimada con lectura de Conxuro”. National wine list, COCINA CREATIVA
with more than 80% of all references, also for wine glasses. Calle de la Subida del Toledano, 8, 46001 Valencia
(Junto a Plaza de la Reina) / Tel. 963 91 80 45
reservas@lalolarestaurante.com / Reservas on-line:
Bisbe www.facebook.com/lalolavalencia/app_136113819799945
facebook.com/lalolavalencia · pinterest.com/lalolavalencia
Horario: [DO, LU y MA 13.30 a 15.30] [MI, JU, VI y SA 13.30-15.30, 20.30 a 23.30]
A faldas del Micalet, arroces y cocina de mercado para degus-
tarlos en su sala o en su terraza, con las campanas de la Cat-
edral de fondo. Menús cardiosaludables y sin gluten. Catas y
encuentros en su ‘Aula’. Menú mediodía (15€). Menú noche
(25€). Located at the foot of the Micalet bell tower, paellas
and other dishes using fresh, locally-produced ingredients for
you to enjoy in the attractive dining hall or outside on the
Plaza del Arzobispo, 6 / Tel. 96 392 25 27 terrace, with the bells of the cathedral in the background.
Abierto de 12 hasta 00h. Gluten-free and healthy-heart menus. Wine-tasting and meet-
Justo al lado de Abadía, Bisbe, un nuevo concepto de ‘gas- ings in the ‘classroom’.
trotaberna’. Cocina de mercado, una carta muy cuidada a
base de productos de su propio huerto. De 12 de la mañana
y hasta la medianoche, ¡sin prisas! Terraza interior, carta de La Pappardella
puros y bodega de vinos españoles. Just next door to the COCINA ITALIANA
Abbey, Bisbe is a new-style gastro-inn offering home-made Cierra: nunca. Reservar / Open every day. Reserve
cuisine using the freshest locally-produced ingredients and a Bordadores, 5 / Tel. 96 391 89 15
carefully-selected menu based upon home-grown products. www.restaurantelapappardella.com
Open from noon until midnight. Forget the hustle and bustle 29 tipos de pasta diferente, con vistas al Miguelete. Menú del
and enjoy one of a wide selection of Spanish wines on our día, menú ejecutivo, menú para niños y menú degustación.
inside patio. Cigar menu available. 29 typyes of pasta with unrivalled views of the Miguelete
cathedral tower Friendly and attentive service that leaves
no diner indifferent. Lunchtime menus, executive menus,
Birra and Blues children’s menus and chef’s choice taster menus.
Avenida María Cristina, 12 / Tel. 963 925 641
www.birraeblues.com / Horario: 11.00 a 1.00 a.m. Mar Cuatro
Un amplio local con terraza muy próximo al Mercado Cen-
tral, donde catar las once variedades de cerveza artesanal COCINA MEDITERRÁNEA
de elaboración propia distinguidas con premios internacio- Carrer del Mar, 4 / Tel. 96 391 43 50
nales. Para maridarlas adecuadamente su cocina abierta marcuatrotapas@yahoo.es / www.marcuatrotapas.com
hasta la medianoche ofrece excelentes arroces, tapas, pizzas Cocina mediterránea, tapas de calidad, hamburguesas gour-
y comida mediterránea. Wide place with terrace near the met, sushi y mucho más en el centro de Valencia. Menús para
Central Market to taste the eleven varieties of craft beer dis- eventos y catering a domicilio.
tinguished with international prizes. To combine them, its Mediterranean cuisine, quality tapas, gourmet hamburgers,
kitchen, which is open until midnight, offers excellent rice, sushi and much more in the heart of Valencia. Set meals for
tapas, pizza, and Mediterranean food. parties and ceremonies. Home catering service.
hello 99
maqueta 204.Digital.indd 99 5/2/18 11:44