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gallegos y de mercado. Pescados de Lonja gallega a la referencias de las D.O. que hay en España. Juan Carlos Espí
brasa. Ternera gallega con IGP a la piedra. Marisco gallego. continues to offer classic recipes after 20 years, from different
Repostería artesana. Queimada con lectura de Conxuro. areas of the peninsula, with taste, harmony and success. Its
Carta de vinos nacionales, con más del 80% de las winery stands out with many references to the D.O.’s in Spain.
referencias, también por copas. It is an innermost square full
of charm. It offers an excellent open-air terrace. The menu
is based on Galician and market products. Fresh grilled Bisbe
Galician fish. Galician beef with “IGP a la piedra”. Galician
seafood. Homemade confectionery. “Queimada con lectura
de Conxuro”. National wine list, with more than 80% of all
references, also for wine glasses.
Abadía D’Espí
COCINA DE MERCADO
Plaza del Arzobispo, 6 / Tel. 96 392 25 27
Abierto de 12:30h. hasta 00h.
Justo al lado de Abadía, Bisbe, un nuevo concepto de
‘gastrotaberna’.Cocina de mercado, una carta muy cuidada
a base de productos de su propio huerto. De 12:30 de la
mañana y hasta la medianoche, ¡sin prisas! Bodega de vinos
españoles y sobre todo valencianos.
Right next to Abadía, Bisbe, a new concept of ‘gastrotaberna’.
Plaza del Arzobispo, 5 / Tel. 96 351 20 77 Market cuisine, a very carefully prepared menu based on
www.abadiadespi.com Cierra: DO noche / Closed: SUN night. products from the market. One’s own garden. From 12:30 in
Juan Carlos Espí sigue ofreciendo después de 20 años, the morning until midnight, without haste! Wine cellar with
recetas clásicas, de diferentes zonas de la península, con Spanish and especially Valencian wines.
gusto, armonía y acierto.Destaca su bodega con muchas
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