Page 99 - Hello 214
P. 99

gallegos y de mercado. Pescados de Lonja gallega a la  referencias de las D.O. que hay en España. Juan Carlos Espí
              brasa. Ternera gallega con IGP a la piedra. Marisco gallego.  continues to offer classic recipes after 20 years, from different
              Repostería artesana. Queimada con lectura de Conxuro.  areas of the peninsula, with taste, harmony and success. Its
              Carta de vinos nacionales, con más del 80% de las  winery stands out with many references to the D.O.’s in Spain.
              referencias, también por copas. It is an innermost square full
              of charm. It offers an excellent open-air terrace. The menu
              is based on Galician and market products. Fresh grilled  Bisbe
              Galician fish. Galician beef with “IGP a la piedra”. Galician
              seafood. Homemade confectionery. “Queimada con lectura
              de Conxuro”. National wine list, with more than 80% of all
              references, also for wine glasses.

              Abadía D’Espí
              COCINA DE MERCADO

                                                       Plaza del Arzobispo, 6 / Tel. 96 392 25 27
                                                       Abierto de 12:30h. hasta 00h.
                                                       Justo al lado de Abadía, Bisbe, un nuevo concepto de
                                                       ‘gastrotaberna’.Cocina de mercado, una carta muy  cuidada
                                                       a base de productos de su propio huerto. De 12:30 de la
                                                       mañana y hasta la medianoche, ¡sin prisas! Bodega de vinos
                                                       españoles y sobre todo valencianos.
                                                       Right next to Abadía, Bisbe, a new concept of ‘gastrotaberna’.
              Plaza del Arzobispo, 5 / Tel. 96 351 20 77  Market cuisine, a very carefully prepared menu based on
              www.abadiadespi.com Cierra: DO noche / Closed: SUN night.  products from the market. One’s own garden. From 12:30 in
              Juan Carlos Espí sigue ofreciendo después de 20 años,  the morning until midnight, without haste! Wine cellar with
              recetas clásicas, de diferentes zonas de la península, con  Spanish and especially Valencian wines.
              gusto, armonía y acierto.Destaca su bodega con muchas









































                                                                                         hello 99


         maqueta 214.digital.indd   99                                                   4/12/18   12:31
   94   95   96   97   98   99   100   101   102   103   104