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en directo y de los mejores cócteles! Un templo para los Lotelito
sentidos en pleno centro de Valencia. Now at the Pureta Bistro, COCINA CREATIVA MEDITERRÁNEA
one can enjoy a weekly midday menu for only 12€. First course +
second course + dessert + drink. There are no longer any excuses
not to eat healthy and well! Quality dishes, made with seasonal
products by the Chef, to enjoy them in its terraces or in its cozy
indoor dining room. Enjoy it as well with live music and the best
cocktails! A temple for the senses right at the centre of Valencia.
Los Viñedos
COCINA TRADICIONAL Y CASERA DE UTIEL
C/ de las Barcas,13 / Tel. 96 206 78 52 / www.lotelito.com
Abierto de LU a DO de 8:00 a 1:30 h. / Menú del día 11,90 €
Amplia terraza.Un nuevo concepto de local gastronómico.
Cocina mediterránea de mercado especializada en tapas jun-
to a una completa propuesta cultural y de ocio: exposiciones,
monólogos, actuaciones musicales y eventos. New-style local
cuisine. Traditional Mediterranean dishes using fresh, locally-produced
ingredients, specialising in tapas. Full arts and entertainment pro-
gramme including exhibitions, stand-up comedy, live music and events.
Avda. Reino de Valencia, 69 / Tel. 639 50 66 32
Abierto todos los días. Menú mediodía 10€. Menús de la casa
(Arroces) 15€. Pescados de Lonja y carnes de Matadero. Cocina Sorsi e Morsi Cánovas
tradicional artesana de Utiel. Restaurante moderno con cocina
de siempre que se adapta a todo tipo de bolsillos. Traditional
homemade cuisine from the Utiel area.Lunch menu 10€. House
menu (rice dishes) 15€. Freshly-caught fish and fresh cuts of
meat.
Restaurante Vegamar Selección
COCINA ESPAÑOLA
Colón, 37 / Tel. 9011 01 10 / www.vegamarseleccion.es
info@vegamarseleccion.es / Lunes a Sábado 10:00-22:00h. C/ Conde Altea, 22 · Cánovas / Tel. 96 304 18 63
Los mejores vinos y cavas de Bodegas Vegamar, solos o www.sorsiemorsi.com / Menú 9,90€ - Degustación 16,50€.
acompañados de una cuidada selección de los mejores Abierto todos los días medio día y noche.
productos españoles (ibéricos, quesos, anchoas, foie, con- El sitio para degustar las mejores pasta de Valencia. Redes-
servas… de Joselito, 5 Jotas, Ramón Peña, Torreblanca…), a cubre la cocina italiana más allá de los tópicos. Gastronó-
cualquier hora, en un ambiente informal, urbano y van- mica auténticamente, que no típicamente italiana. “Patate
guardista. The best wines and cavas from the family wine nostre”, “insalata Búfala”, gran variedad de pastas, pizzas
merchant Bodegas Vegamar, to enjoy alone or together y piadinas. Una hora de parking gratuito. The place where
with a carefully-selected range of typically-Spanish produce Valencia’s best pasta is waiting for you to tuck into. Rediscover Ital-
(Iberian ham, cheese, anchovies, pâté and preserves by top ian cuisine that goes beyond the stereotypes. Authentic, but atypical
brands such as Joselito, 5 Jotas, Ramón Peña, Torreblanca Italian dishes including Patate nostre (with potatoes), Insalata bufala
and others) at any time of the day in relaxed, modern and (buffalo mozzarella salad), and a vast range of pasta, pizza and pia-
urban surroundings. dine. Parking free for up to one hour.
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